Izvor: JUGpress.com, 22.Feb.2021, 21:35

Pretučen sin Nenada Rašića

GRAČANICA

Sin predsednika Progresivno demokratske stranke Nenada Rašića Nikola Rašić pretučen je danas ispred škole u Lapljem Selu.

Mladić je učenik četvrte godine Gimnazije u Lapljem Selu a napadnut je danas i pretučen po završetku časova.

Iz kosovske policije je saopšteno da su priveli osam osoba , od kojih je jedna maloletna, vezano za ovaj napad.

.

Srpska lista , čiji su predstavnici poslednjih dana verbalno i u izjavama za >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << medije napadali Nenada Rašića, koji je bio na suparničkoj listi na kosovkim izborima, nazivajući ga pogrdnim imenima, je osudila napad i pozvala na “kažnjavanje odgovornih bez obzira na to ko je napadač”.

Srpska listaje pozvala ” sve da se uzdrže od političke konotacije ovog incidenta dok nadležni organi ne sprovedu istragu“, saopšteno je danas.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Na Kosovu pretučen sin Nenada Rašića

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Feb.2021

Sin lidera Progresivno demokratske stranke Nenada Rašića na Kosovu pretučen je u ponedeljak 22. februara u Lapljem selu, opština Gračanica u blizini Prištine, gde živi većinski srpsko stanovništvo. U tuči je učestvovalo nekoliko osoba, potvrdila je policija za Radio Slobodna Evropa (RSE)....

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.