Preminuo dečak iz udesa u Novom selu

Izvor: JužneVesti.com, 09.Jul.2018, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo dečak iz udesa u Novom selu

Dečak koji je bio teško povređen kada je na njega dok je vozio bicikl u Novom selu naleteo automobil, preminuo je jutros u Kliničkom centru.

Načelnik Klinike za anesteziju Radmilo Janković kaže da je od udesa koji se desio krajem juna, bilo malo šanse da 15-godišnjak preživi.

Teška situacija je bila, nije bilo mnogo nade od početka, priroda povreda na glavi je bila takva da se nije očekivalo, ali mi smo se nadali jer je mlad dečko - rekao je Janković.

Podsetimo, nesreća se dogodila 25. juna kada je automobilom "reno laguna" 25-godišnji meštanin Novog sela naleteo na dečaka.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.