Preminula novinarka Dragica Pavlov Krstić

Izvor: juGmedia, 03.Nov.2013, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula novinarka Dragica Pavlov Krstić

PIROT -  Novinarka Dragica Pavlov Krstić preminula je juče iznenada nakon kraće bolesti, u 55. godini života. Dragica iza sebe ima bogatu novinarsku karijeru u trenutku smrti obavljala je posao , glavne i odgovorne urednice i direktorke TV Pirot. Dragica Pavlov Krstić je završila Fakultet političkih nauka u Beogradu, novinarstvom se bavila više od tri decenije a na TV Pirot je od osnivanja.

Pamtićemo je po njenim reportažama, divnom osmehu u strpljenju koje je imala za sve >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << ljude oko sebe.Dragica Pavlov Krstić bila je i istaknuti aktivista Udruženja građana “Žene Juga”, koje se bavi zaštitom prava žena, ali i ljudskih prava uopšte.

Za dokumentarne filmove i reportaže dobila je brojna i priznanja. Vreme i mesto sahrane još uvek nisu saopšteni.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.