Premijerno prikazan „Kristijan“

Izvor: juGmedia, 23.Jul.2016, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijerno prikazan „Kristijan“

VLASOTINCE – Priča o jedanaestogodišnjem dečaku Kristijanu koji je sa 15 meseci prvi put zaplivao u Vlasini na Bogojavljenje, tema je najnovijeg dokumentarnog filma Vlasotinčanina Nebojše Ilića pod nazivom Kristijan.

Film je sinoć premijerno prikazan u dvorištu Kulturnog centra, u okviru Leta u Vlasotincu.

Kristijana pratim od njegovog prvog bogojavljenskog plivanja i kada su ga ove godine ostali plivači pustili da uzme krst, imao sam konačno i završne kadrove >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << za film„, kaže Ilke, autor 12 dokumentarnih filmova o ljudima, običajima i pojavama sa našeg područja.

Na premijeri je govorio i otac Nikola Pešić, saradnik na scenariju, koji je istakao veliki duhovni značaj toga što su ostali plivači pustili Kristijana da uzme krst, nazvavši sve njih pobednicima.

Premijeri je prisustvovao i mali Kristijan koji je skromno zahvalio publici što se okupila u velikom broju.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Premijera najnovijeg Ilketovog filma Kristijan

Izvor: JUGpress.com, 23.Jul.2016

VLASOTINCE..Priča o jedanaestogodišnjem dečaku Kristijanu koji je sa 15 meseci prvi put zaplivao u Vlasini na Bogojavljenje, tema je najnovijeg dokumentarnog filma Vlasotinčanina Nebojše Ilića pod nazivom Kristijan...Film je sinoć premijerno prikazan u dvorištu Kulturnog centra, u okviru Leta...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.