Izvor: BujanovackiGlas.info, 27.Jul.2017, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekršajni apelacioni sud potvrdio pisanje Bujanovačkih

Presuda je doneta 2016. godine, a Musliu nije na nju izjavio žalbu Prekršajnom apelacionom sudu, pa je time presuda postala pravosnažna i izvršna, rekao je IlićBEOGRAD, BUJANOVAC, 27. jula (Tanjug) – Predsednik Nacionalnog saveta Albanaca u Srbiji Jonuz Musliu osudjen je u Prekršajnom sudu u Beogradu na novčanu kaznu od 40.000 dinara po prekršajnoj prijavi Agencije za borbu protiv korupcije, rekao je danas Tanjugu portparol Prekršajnog apelacionog suda Aleksandar Nikolić.
Musliu >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << nije Agenciji dostavio podatke o načinu finansiranaja svog političkog subjekta na čijem je takodje čelu – Pokret za demokratksi progres Bujanovac, u skladu sa Zakonom o finasiranju političkih aktivnosti zbog cčega je Agencija podnela prijavu protiv njega.
Presuda je doneta 2016. godine, a Musliu nije na nju izjavio žalbu Prekršajnom apelacionom sudu, pa je time presuda postala pravosnažna i izvršna, rekao je Ilić.
Kako nije u zakonom predvidjenom roku platio kaznu, sud je pokušao naplatu prinudnim izvršenjem – blokadom novčanih sredstava.
Kako ni to nije bilo moguće, sud je doneo rešenje o zameni novčane kazne u kaznu zatvora, gde se svakih hiljadu dinara menja danom zatvora.
Musliu i dalje mozž da plati kaznu od 40.000 i neće ići u zatvor, napomenuo je Ilić ističuć da se ovaj princip odnosi na sve gradjane
Srbije.
Pošto je u pitanju prijava Agencije za borbu protiv korupcije za postupanje po njoj je nadležan Prekršajni sud u Beogradu.

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Musliu da plati kaznu ili u zatvor

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jul.2017

Predsednik Nacionalnog saveta Albanaca u Srbiji Jonuz Musliu osuđen je u Prekršajnom sudu u Beogradu na novčanu kaznu od 40.000 dinara po prekršajnoj prijavi Agencije za borbu protiv korupcije, rekao je danas Tanjugu portparol Prekršajnog apelacionog suda Aleksandar Nikolić...Musliu nije Agenciji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.