Predstavnici SKGO u Medvedji zbog projekta

Izvor: JUGpress.com, 06.Feb.2017, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavnici SKGO u Medvedji zbog projekta

MEDVEDJA

U  lokalnoj upravi u opštini Medvedja danas su boravili predstavnici Stalne konferencije gradova i opština radi impementacije paketa podrške za upravljanje ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi.

Predstavnik Stalne konferencije gradova i opština, Edi Majstorović i konsultanti angažovani na ovom projektu, upoznali su predsednika  opštine Nebojšu Arsića i načelnicu Svetlanu Todorović,  koja je  koordinator na projektu, sa detaljima programa rada . >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<

Opština Medveđa je konkurisala i prijavila se kod Saveta Evrope za implementaciju paketa podrške za upravljanje ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi.

Iz lokalne valsti je saopšteno da da ” od velikog broja prijavljenih gradova i opština, Medveđa  uspela da se nađe na listi od 20 pilot lokalnih samouprava u kojima će u periodu od  sedam  meseci biti sprovedena kontinuirana obuka. Cilj obuke je modernizacija i unapređenje opštinske administracije, a najveću korist imaće krajnji korisnici, građani opštine Medveđa”.

Partneri na projektu su SKGO, Ministarstvo za državnu i lokalnu samoupravu i Savet Evrope, uz finansijsku podršku Evropske Unije.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Modernizacija i unapređenje opštinske administracije

Izvor: juGmedia, 06.Feb.2017

U cilju implementacije paketa podrške za upravljanje ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi, opštinu Medveđa posetila je danas delegacija koja će raditi na podršci i primeni ovog važnog projekta za ovu malu višenacionalnu opštinu...Kako piše na opštinskom sajtu, predstavnik Stalne konferencije...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.