Predstava Priča se po gradu u ponedeljak u Pirotu

Izvor: JužneVesti.com, 03.Okt.2018, 08:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstava "Priča se po gradu" u ponedeljak u Pirotu

Priču o svemu onome sa čim jedna žena mora da se suoči kada dođe u svoje najbolje godine, glumci beogradske Akademije 28, kako kažu organizatori, odigraće u ponedeljak 8. oktobra od 19 sati u dvorani Kluba vojske u Pirotu.

Kako navode u Domu kulture, predstava Priča se po gradu je za kratko vreme postala regionalni hit, a tekst i režiju potpusuje mlada režiserka Staša Koprivica, dok glavne uloge tumače Olga Odanović, Dubravka Mijatović, Anastasia Mandić i Sena >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Đorović.

Priča se po gradu je intrigantna komedija o tome kako jedan jedini zlobni trač može da okrene živote četiri žene naglavačke. Ovo je komad je o površnosti i lažima, ljubavi i prijateljstvu, i priča o problemima sa kojima jedna žena može da se suoči u svojim najboljim godinama - navode organizatori.

Dizajn scenografije je osmislila Vladislava Munić, a autorka muzike je Ana Joševski. Ulaz na predstavu koštaće 700 dinara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.