Izvor: JUGpress.com, 10.Mar.2021, 11:12

Predsednik NUNS-a o napadu na redakciju Krika – Informacije o vezama KRIK-a i Belivuka besmislene konstrukcije i neistine

BEOGRAD

Mediji pod kontrolom vlasti pokrenuli su zaumnu i veoma opasnu akciju povezivanja nezavisnih i profesionalnih novinara sa kriminalnom grupom Veljka Belivuka, ne bi li sa državnih funkcionera skinuli odgovornost za nastanak, jačanje i zlodela ove i drugih kriminalnih grupa koje su se poslednjih godina namnožile u Srbiji.

Informacije Televizije Pink i režimskih tabloida o vezama istraživačkog portala KRIK i Belivuka su besmislene konstrukcije i u te neistine >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << ne može da poveruje niko ko iole prati javnu scenu i rad redakcije KRIK-a. Ali, veliki je problem što su velikom broju građana dostupni samo mediji koji plasiraju i šire te gnusne laži i zato je bezbednost naših hrabrih koleginica i kolega koji godinama unazad pišu o korupciji i kriminalu sada opasno ugrožena.

Očekujem da se državna tužiteljka Zagorka Dolovac i postupajući tužilac u predmetu Mladen Nenadić pod hitno oglase i skinu nacrtanu metu sa novinarki i novinara KRIK-a, ali i upozore državne funkcionere i njima poslušne medije da ne remete i dezavuišu istragu o zločinima i krivičnim delima organizovanih kriminalnih grupa.

Izvor : AOM

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.