Predavanje o štetnosti i zaštiti od zračenja u Lebanu

Izvor: JužneVesti.com, 26.Nov.2019, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predavanje o štetnosti i zaštiti od zračenja u Lebanu

Kako prirodno i veštačko zračenje utiče na čoveka i na sve žive organizme, ali i koje su preventivne mere zaštite, građani mogu saznati na predavanju koje će se održati u sredu, 27. novembra od 18 sati u Domu kulture u Lebanu.

O ovoj temi će govoriti radiolog Ivan Milošević, kažu organizatori, a pokušaće da bez stručnih termina odgovore na sva pitanja.

Ljudi su uglavom malo upoznati sa ovom temom jer se često koristi stručna terminologija. Pokušaćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << da govorimo “narodnim” jezikom, a obradićemo teme poput prirodnog zračenja Sunca, veštačkim zračenjima i mehanizmima odbrane organizma od štetnosti ovih pojava - kažu organizatori.

Ulaz na predavanje je slobodan.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.