Poziv mikro i socijalnim preduzećima da se prijave za pomoć u razvoju poslovanja

Izvor: JužneVesti.com, 17.Okt.2019, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poziv mikro i socijalnim preduzećima da se prijave za pomoć u razvoju poslovanja

"Kreativni karavan" je program prekogranične saradnje na koji su mogu prijaviti mikro i socijalna preduzeća do nedelje, 20. oktobra. Odabrane firme će raditi sa mladim kolegama, navode u udruženju Mladi ambasadori, koje će im pomoći da razviju održiv biznis model.

Prvi korak za one koji bi želeli ovakvu vrstu pomoći je da popune formular. Na osnovu ekonomskih performansi, problema sa kojima se preduzeće suočava i motivacije za učešće u projektu biće odabrani >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << oni koji idu u drugu fazu, tokom koje će imati intervju.

Projekat “Kreativni karavan” ima za cilj podizanje nivoa svesti i razvoj veština u oblasti preduzetništva, potrebnih na tržištu rada, među generalnom populacijom mladih u IPA prekograničnom regionu, kroz inovacije u obrazovnom sistemu baziranim na novim modelima komunikacije i prezentacije - navode Mladi ambasadori.

Projekat će trajati godinu dana, tokom kojih će mladi sa iskustvom u oblasti ekonomije, dizajna, arhitekture, IT-ja i drugih kreativnih industrija raditi sa preduzećima.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.