Poziv Vlasotinčanima da prijave divlje deponije kako bi bile očišćene

Izvor: JužneVesti.com, 16.Sep.2021, 17:09

Poziv Vlasotinčanima da prijave divlje deponije kako bi bile očišćene

Kako bi očistili celokupnu teritoriju opštine Vlasotince od divljih deponija, poptpredsednik opštine Vladimir Kocić pozvao je građene da preko elektronskog servisa na sajtu Opštine prijave sve deponije koje će biti očišćene u saradnji sa komunalnim preduzećima.

Prema prvim najavama biće očišćeno 35 divljih deponija u okviru projekta ”Zajedno čuvamo životnu sredinu”, a u želji da se uklone i deponije koje nisu popisane, a realno postoje, lokalna samouprava omogućila >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je da se putem servisa "48 sati“ na sajtu Opštine Vlasotince prijavi lokacija na kojoj se nalazi deponija.

Molimo sve građane da preko elektronskog servisa "48 sati“ pošalju lokacije deponija koje znaju, kako bismo uporedili lokacije, popisali ih i očistili. A s obzirom na to da je u toku nabavka 130 novih kontejnera, oni će biti raspoređeni i u seoskim mesnim zajedicama kako bi se regulisalo odlaganje smeća i očuvala životna sredina - rekao je Kocić.

Projekat "Zajedno čuvajmo životnu“ Opština Vlasotince realizuje u saradnji sa Ministarstvom zaštite životne sredine, koje ovaj projekat podržava sa 7,1 milion dinara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.