Poziv Piroćancima da predlože kandidate za nagrade Grada

Izvor: JužneVesti.com, 08.Nov.2018, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poziv Piroćancima da predlože kandidate za nagrade Grada

Svi oni koji žele da predlože svoje kandidate za dodelu najviših priznanja i nagrada Grada Pirota, moći će svoje predloge da pošalju gradskoj komisiji najkasnije do 10. decembra. Dobitnicima će se nagrade dodeliti 28. decembra na Dan Grada Pirota.

Tradicionalno Piroćanci dodeljuju dva priznanja i dve nagrade, a komisiju, koja će odlučivati o laureatima, čine odbornici lokalne Skupštine.

Za zvanje “Počasnog građanina Pirota” mogu da konkurišu državljani >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Srbije ali i oni iz drugih zemalja, koji su zaslužni za razvoj privrede i društvenih delatnosti i koji su doprineli razvoju i afirmaciji Pirota - navode u javnom pozivu.

Pojedinci koji su rođeni ili žive u Pirotu, a čija su postignuća i dela imala efekat na razvoj, status i afirmaciju Pirota kroz duži vremenski period mogu da konkurišu za zvanje ”Zaslužni građanin Grada Pirota”, a ovo priznanje se može dodeliti i posthumno.

Piroćanci dodeljuju i 2 nagrade "28. decembar" koja će se dodeliti za izuzetna postignuća u raznim oblastima i povodom značajnih jubileja, kao i za doprinos u akcijama humanitarnog karaktera.

Kako se navodi u javnom pozivu, predlozi se upućuju Komisiji za dodelu javnih priznanja i nagrada u pisanoj formi uz sveobuhvatno obrazloženje i obavezno naglašavanje za koju se nagradu predlažu na adresu: Grad Pirot-Gradska uprava, Komisija za dodelu javnih priznanja i nagrada, 18300 Pirot, Srpskih Vladara 82.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.