Izvor: BujanovackiGlas.info, 16.Nov.2017, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u Karakački ugašen

Vatrogasci, koji su stigli odmah po pozivu građana, morali su da obiju vrata trafoa kako bi mogli da intervenišu Bujanovac, 16. novembar 2017.- Požar na trafo stanici u naselju Karakačka u Bujanovcu, koji je izbio u četvrtak oko 21 sat, je ugašen, javlja reporter Bujanovačkih sa lica mesta.
Vatrogasci, koji su stigli odmah po pozivu građana, morali su da obiju vrata trafoa kako bi mogli da intervenišu.
Na teren su izašli i radnici Elektrodistribucije.
Za sada niko ne može da kaže ništa o uzrocima požara, kao ni kada će žitelji ovog naselja dobiti struju.
 

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Povezane vesti

Havariju na trafou u Karakački izazvao pacov, struja dolazi u narednih nekoliko sati

Izvor: BujanovackiGlas.info, 17.Nov.2017, 12:04

Trebovali smo iz magacina „blok“ koji je izgoreo, i u narednih nekoliko sati stanari karakačke dobiće struju, kaže Goran Nikolić Goran Nikolić (foto N. Lazić; Vranjske).. BUJANOVAC, 17. novembar 2017. – Havariju na trafo stanici u naselju Karakačka u Bujanovcu izazvao je pacov koji je napravio...

Nastavak na BujanovackiGlas.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.