Pošli ste na more, sumnjate da je vozač autobusa pijan? ODMAH obavestite policiju

Izvor: juGmedia, 23.Jun.2018, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pošli ste na more, sumnjate da je vozač autobusa pijan? ODMAH obavestite policiju

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije je počelo sa sprovođenjem pojačane kontrole autobusa kojima se obavlja prevoz turista, sa ciljem smanjenja broja saobraćajnih nezgoda u kojima su autobusi prevoznika neposredni učesnici.

Policija poziva građane koji koriste usluge turističkih agencija da, ukoliko posumnjaju u tehničku ispravnost autobusa kojim se prevoze ili u psihofizičko stanje vozača usled umora ili alkoholisanosti, o tome odmah obaveste Upravu saobraćajne >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << policije, na broj telefona 011/274-1067, uz navođenje relacije na kojoj autobus prevozi putnike, kao i mesta gde se trenutno nalazi.

Nakon prijave, patrola saobraćajne policije izaći će na teren i izvršiti kontrolu autobusa i vozača“, navodi se  u saopštenju.

Policija paleuje i na sve turističke agencije da vozačima autobusa obezbede odgovarajuće uslove za korišćenje zakonom propisanih odmora.

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.