Poslednji dani za uživanje u prirodi

Izvor: juGmedia, 03.Nov.2013, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslednji dani za uživanje u prirodi

NIŠ – Ljubitelji „miholjskog leta“ ove jeseni su mogli da uživaju u blagosti klime i idealnim temperatura i prvog vikenda u novembru. Prognoze najavljuju da nas već krajem meseca čeka snežni pokrivač.

Maksimalna dnevna temperatura od 18 do 24° stepeni izmamila je mnoge Nišlije da posete izletišta na Kameničkom visu, Čegru ili Bubnju.

Već krajem dana i tokom noći na krajnjem severu naoblačenje, ponegde sa slabom kišom, najavljuju meterolozi

Početkom >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << sledece nedelje, u ponedeljak umereno do potpuno oblačno, vetrovito i svežije, ponegde sa kišom i to uglavnom na severu i zapadu Srbije. U utorak u svim predelima jače naoblačenje sa kišom.

Do 9. novembra vreme ce biti toplije i uglavnom suvo, s jutarnjim temeperaturama izmdju osam i 12 stepeni i najvisim dnevnim do 23 stepena.

Izmedju 10. i 25. novembra predvidja se hladnije vreme s cescompojavom kise, dok je pocetkom trece dekade ovog meseca moguca susnezica ili sneg. Jutarnje temperature iznosice od nula do 6 stepeni, a 22. i 23. novembra bice i minus dva stepena.

Postoje izgledi da se do kraja novembra ponovo uspostavi toplije i uglavno suvo vreme.

(Kraj)ena

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.