Izvor: JUGpress.com, 08.Apr.2020, 09:18

Posebne mere za Beograd i Niš

NIŠ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, gostujući u emisiji Upitnik na RTS, govorio i novim vanrednim merama. Jedna od njih je i uvođenje posebnih mera za Beograd i Niš.

                            Predsednik je govoreći o predstojećem vikendu rekao da će verovatno policijski čas biti uveden već u petak jer nas je subota skupo koštala.

                        “ Najverovatnije će biti policijski čas >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << od petka do ponedeljka, izvesno za Beograd i Niš”, kazao je Vučić.

                        Predsednik Vučić je istakao da su u subotu izletišta bila puna, kao i da su na Fruškoj gori roštiljali i zapalili pola šume.

                     Subota nas je skupo koštala, svi su izašli na roštilje. Ne vredi, neka se svi ljute, moramo uvesti mere.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Vučić: To je bilo glupo… Brnabić: To je bila moja glupost

Izvor: Luftika.rs, 08.Apr.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je nastavio da prebrojava spoljašnje i unutrašnje neprijatelje, i prilikom gostovanja na RTS-u otkrio kako funkcioniše preuzimanje odgovornosti u njegovom okruženju. Verovatno nikad nećemo saznati kako je tačno osmišljena taktika za zastrašivanje medija, koja...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.