Porodični vikend uz animaciju Čudesni svet 26. i 27. novembra

Izvor: JužneVesti.com, 22.Nov.2022, 13:17

Porodični vikend uz animaciju "Čudesni svet" 26. i 27. novembra

Još jedan, tradicionalni Porodični vikend u bioskopima Cine Grand Delta Planet i Vilin Grad biće održan 26. i 27. novembra, a na repertoaru će se naći nova Diznijeva animacija Čudesni svet.

Članove Porodičnog kluba očekuju: besplatne kokice, Mali Zabavnik i slatki poklončić.

Uzbudljiva i bajkovita Diznijeva priča koja će se od 24. novembra naći na repertoaru domaćih bioskopa, vodi gledaoce izvan poznatog zemaljskog >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << prostora i vremena.

Film predstavlja Klejdse, legendarnu porodicu istraživača i avanturista dok pokušavaju da plove neistraženom i opasnom zemljom, zajedno sa šarenolikom ekipom uključujući i jednu nestašnu mrlju, tronogog psa i gomilu proždrljivih stvorenja.

Ne propustite ovu uzbudljivu avanturu za celu porodicu!

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.