Porodični vikend 27. i 28. maja uz film “Mala sirena” u bioskopima Vilin Grad i Cine Grand Delta Planet

Izvor: JužneVesti.com, 23.Maj.2023, 10:14

Porodični vikend 27. i 28. maja uz film “Mala sirena” u bioskopima Vilin Grad i Cine Grand Delta Planet

Besplatne kokice, Mali zabavnik i Benlian slatki poklončić za članove “Porodičnog kluba”.

Još jedan, tradicionalni Porodični vikend, biće održan 27. i 28. maja, a na repertoaru će se naći najnovije Disney ostvarenje Mala sirena.

Članove “Porodičnog kluba” očekuju besplatne kokice, Mali zabavnik i Benlian slatki poklon.

Mala sirena je poznata priča o Arijel, prelepoj i temperamentnoj mladoj sireni koja >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << žudi za avanturom.

Najmlađa ćerka kralja Tritona je ujedno i najneposlušnija sirena koja je fascinirana svetom iznad mora, svetom ljudi i oseća se kao neko ko ne pripada svom okruženju. Sirenama je zabranjeno da komuniciraju sa ljudima, ali Arijel odlučuje da prati svoje srce i kada iznenada spase život živahnom princu Eriku sa broda koji tone, ona se zaljubljuje. Odlučuje da proda svoj nadmoćan glas u zamenu za ljudske noge i bez peraja posećuje svet iznad mora.

Pravo je vreme da se nam se pridružite u ovoj avanturi.

Pogledajte trejler.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.