Popločavanje trotoara u Vlasotincu

Izvor: juGmedia, 23.Nov.2013, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popločavanje trotoara u Vlasotincu

VLASOTINCE – U glavnoj ulici u Vlasotincu u toku je popločavanje leve i desne strane trotoara, od tromostovlja do trga Dragoljuba Petkovića Stoleta. Radove vredne 6,5 miliona dinara finansira opština Vlasotince.

Narednih dana treba da počne i izgradnja pešačkih staza kod brane, najavljuje predsednik opštine Nebojša Stojanović.

„Iako smo na kraju građevinske sezone nadamo se da će nas vreme poslužiti da završimo započete poslove. Malo kasnimo sa radovima zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << tenderskih procedura, ali su tenderski postupci mnogo bolji za društvo u celini jer se sa njima postižu značajne uštede“, kaže Stojanović.

On očekuje da početkom decembra počnu i radovi na asfaltiranju puta u Jakovljevu, u dužini od 1,5 km, za šta je iz opštinskog budžeta izdvojeno 7 miliona dinara

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.