Popis kritičnih mesta za bicikliste

Izvor: JužneVesti.com, 12.Nov.2014, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Popis" kritičnih mesta za bicikliste

Članovi udruženja "Karavan tim" pozivaju Nišlije da im dojave gde se sve u gradu i okolini nalaze otvorene šahte, rupe uz ivicu puta i ostala kritična mesta koja ugrožavaju bezbednost biciklista.

Oni će narednih dana obilaziti grad i fotografisati ovakva mesta, a potom će nadležnim organima slati dopise uz zahtev da se prepreke i opasnosti za bicikliste otklone.

Naime, namera nam je da alarmiramo nadležne gradske službe i ukažemo im na nedostatke što se bezbednosti >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << biciklista, ali i ostalih učesnika u saobraćaju, tiče - kažu iz "Karavan tima".

Opis "kritičnih mesta" i njihove tačne lokacije građani mogu da pošalju porukom na FB stranicu "Karavan tima" ili mejlom na adresu karavantim@gmail.com, a članovi ovog udruženja će ih obići i fotografisati.

Kažu da im je u planu da ovu akciju prošire i van Niša i da narednih meseci obiđu i Aleksinac, Leskovac i Prokuplje. Cilj im je da do naredne biciklističke sezone ulice budu bezbednije.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.