Ponovo bez vode dobar deo Niša

Izvor: juGmedia, 15.Sep.2016, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo bez vode dobar deo Niša

NIŠ – Zbog havarije na magistralnom cevovodu u Ulici Stanoja Glavaša bez vode su od danas u podne stanovnici Niša koji žive na području druge, treće i četvrte visinske zone, počev od pomenute ulice do naselja Pasi Poljana, potvrdili su u JKP „Naisus“.

Vodosnabdevanje druge i treće visinske zone trebalo bi da bude normalizovano tokom noći, a snabdevanje četvrte visinske zone u toku sutrašnjeg dana“, rekao je portparol JKP „Naisusa“ Zoran Ignjatović. >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia <<

On je istakao da su radnici vododvoda na terenu i rade na otklanjanju kvara na cevovodu, ali im je potrebno dosta vremena jer se radi o cevi prečnika 300 milimetara.

Najnovija havarija na magistralnom cevovodu koji snabdeva žitelje viših delova Niša je treća po redu u poslenjih par nedelja.

Zbog havarije koja se minulog vikenda takodje dogodila u Ulici Stanoja Glavaša vodosnabdevanje je bilo obustavljeno dva dana.

U niškom vododovodu objašnjavaju da se kvarovi dogadjaju jer je magistralni cevovod star više decenija i dotrajao.

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.