Izvor: JUGpress.com, 09.Dec.2023, 21:04

Pomozimo Klaudiji Velickovic iz Surdulice da pobedi bolest,da iz ove bitke izadje kao pobednik.

SURDULICA

“Podmukla bolest je  2018 god krenula da stvara probleme.Novembra sam imala visok pritisak i nista nisam osecala,apsolutno nista sem tog visokog pritiska, otisla sam doktoru u Surdulici oni mi daju terapiju…..i opet isto….Januara odem Endokrinologu,Doktorica koja me poslala da uradim hormone po dobijenim rezultatima se hvatala za glavu, poslala me urgentno  u Nis gde su nakon ispitivanja otkrili da imam tumor hipofize koji je vec narastao i krenuo da krvari…..šok!!!
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
Odmah sam upucena u Beograd gde sam bila na ispitivanju od februara do 8 aprila 2019 god, kada mi je uradjena operacija tumora hipofize gama nozem..15 aprila sam vec bila  kuci srecna sto je sve proslo.Ali nikad ne reci da je gotovo,2022 godine dolazi do ponovnog  hormonalnog poremecaja sto me dovodi opet u jako lose stanje,losije i opasnije nego sto je bilo pre operacije u Beogradu.Tumor se vratio i remeti sve,preti da mi ugrozi zivot, ja cak  zaboravljam svoje voljene osobe,gubim se u nekim trenucima..desava se da ne znam gde sam krenula,gledam sina i zaboravim da je to moje dete,….ta celija se kod nas na magnetnoj rezonanci nemoze videti i nemoze da se pronadje..!!! Lek je u Turskoj u Istanbulu na klinici i kosta 15000 evra koje mi nemamo i koji moramo da skupimo do 15 januara 2024 god!!!,ali ja se ipak nadam necemu boljem i nadam se  da moj Mihajlo nece ostati sam,bez mene,bez majke!!!.Uzdam se u dobre i velikodusne ljude da mi pomognu da pobedim bolest,da prezivin i ostanem uz sina,supruga,ostanem uz porodicu da se zajedno radujemo novom i zdravom zivotu”.

Hvala unapred Klaudija Velickovic.

Pomozimo Klaudiji.

Dinarski racun:

170-30057681000-14

Devizni racun:

(IBAN)RS35170003005768100305

SWIFT:BACXRSBG

PayPal:sgvdinj@gmail.com

Primalac H.O.”Verittas”

Svrha uplate:Humanitarna pomoc za Klaudiju.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.