Pomak u pregovorima oko cene grejanja

Izvor: juGmedia, 20.Avg.2015, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomak u pregovorima oko cene grejanja

NIŠ –Pregovori predstavnika Udruženja predsednika skupština stanara i gradskog većnika resorno zaduženog za komunalnu oblast Miloša Banđura oko cene daljinskog grejanja završeni su toku prepodneva, a predsednik Udruženja Saša Kostić kaže da je na njima napravljen značajan pomak.

„O kakvom se pomaku radi građane ćemo vrlo brzo obavestiti, jer očekujemo da već u toku dana dobijem zvanični dokumenta iz Gradske kuće. Bez tog zvaničnog dokumenta bilo bi neozbiljno bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << šta reći ljudima“, istakao je Kostić.

On je rekao da će odmah po dobijanju zvaničnog stava zakazati Skupštinu udruženja predsednika skupština stanara, na kojoj će se odlučiti o prihvatanju ili ne prihvatnju ponude grada.

Kostić je dodao da će Skupština verovatno biti održana predstojeće subote ili nedelje.

(Kraj)Bin

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.