Polomljeni postamenti, dečja igrališta i koševi u Vlasotincu

Izvor: JužneVesti.com, 29.Maj.2023, 17:35

Polomljeni postamenti, dečja igrališta i koševi u Vlasotincu

Slomljene table na koševima, oštećeni postamenti i česma, kao i ograda na igralištu ružne su slike sa keja u Vlasotincu, gde nepoznati počinioci već nedeljama unazad uništavaju imovinu. Iz Opštine apeluju na sve građane da povedu računa o javnoj svojini, ali i najavljuju dalje uređenje, kako navode, najlepšeg dela Vlasotinca.

Dečja igrališta kraj Vlasine često su na meti vandala, a novina u toj lomljavi mobilijara i ograda sada su i table na koševima. Polomljene >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << table na koševima; foto: Opština Vlasotince

Tablu smo zamenili, ogradu na dečjim igralištima popravili, a uskoro ćemo i daske za mini-pič teren da zamenimo novim. Trudimo se da održavamo, da sve bude ispravno, ali svi to treba da čuvamo. Otvoreni smo za saradnju i sugestije, ali nije nam na korist uništavanje imovine – rekao je direktor SRC Vlasina Saša Đokić.

Radnici JKP Vodovod zamenili su polomljenu slavinu na javnoj česmi, dok je popravljen i postamnet ”Vlasotince u srcu”. Igrališta često na meti vandala; foto: Opština Vlasotince

Nadamo se da ćemo uspeti da popravimo natpis koji je postao i zaštitni znak Vlasotinca , ali molimo sugrađane da ga ne uništavaju – apeluju iz Turističke organizacije.

Podsećaju i da je kej, posebno deo oko kupališta, dobio prošle godine uređene staze, popločan plato, nove kante i klupe, letnjikovce i suncobrane, a iz Opštinske uprave najavljuju i dalje uređenje tog prostora.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.