Policija potvrdila zaplenu duvana na Mutivodama kod Medvedje

Izvor: JUGpress.com, 29.Mar.2017, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija potvrdila zaplenu duvana na Mutivodama kod Medvedje

LESKOVAC

Leskovačka policija danas je saopštila  da je u dve odvojene akcije, zeplenjeno  oko 196 kilograma rezanog duvana, čija se vrednost na crnom tržištu procenjuje na oko 648.000 dinara.

Policija je potvrdila vest ,koju je JUGpress objavio još u subotu , da je na administrativnom prelazu Mutivode kod Medveđe, prilikom kontrole autobusa , vlasništvo autoprevoznika sa sedištem u Prištini, u prtljažniku pronašla 15 džakova sa  rezanim duvanom, težine oko >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << 151 kilogram.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljeni promet akciznih  proizvoda, uhapšeni su B.H. (45) i I.R. (26) iz okoline Medveđe, koji će biti privedeni zameniku osnovog javnog tužioca u Lebanu.

U drugoj akciji, policija je u prostorijama u kojima boravi tridesetsedmogodišnji muškarac iz Lebana, pronašla devet kesa sa rezanim duvanom, težine oko 45 kilograma.

Protiv osumnjičenog meštanina Lebana policija će podneti krivičnu prijavu osnovnom javnom tužiocu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljeni promet akciznih roba.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.