Policija otkrila oružje u vozu Niš-Sofija

Izvor: juGmedia, 31.Jul.2015, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija otkrila oružje u vozu Niš-Sofija

NIŠ – U akciji suzbijanja krijumčarenja policija je pronašla su ceo arsenal gasnog oružja i municije – 19 gasnih pištolja, gasni revolver i 4.500 metaka kalibra 9 milimetara.

Oružje je otkriveno sinoć oko 23.40 časova, u putničkom vozu bugarske državne železnice koji saobraća na relaciji Sofija – Niš – Beograd.

Policija je pištolje, revolver i municiju pronašla u krovu vagona, spakovane u foliju. Sumnja se da su bili namenjeni prodaji na domaćem tržištu.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gasno oružje švercovano u vozu

Izvor: Akter, 31.Jul.2015

Policija u Nišu pronašla je u vozu iz Bugarske 19 gasnih pištolja, gasni revolver i 4.500 metaka kalibra 9 milimetara, saopšteno je danas..Oružje je otkriveno u četvrtak uveče u putničkom vozu bugarske državne železnice koji saobraća na relaciji Sofija - Niš – Beograd...Policija je pištolje,...

Nastavak na Akter...

Niš: Na krovu voza pronađeno oružje

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 31.Jul.2015

Policija u Nišu pronašla je arsenal oružja i municije u bugarskom putničkom vozu na relaciji Sofija - Niš - Beograd...Policija je pištolje, revolver i municiju pronašla sinoć u krovu vagona, spakovane u foliju, a sumnja se da su bili namijenjeni prodaji na domaćem tržištu, saopštio je MUP...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.