Policija: Podnete krivične prijave zbog prebijanja Piroćanke

Izvor: JužneVesti.com, 12.Maj.2020, 10:47

Policija: Podnete krivične prijave zbog prebijanja Piroćanke

Nakon incidenta koji se u centru grada dogodio 5. maja, protiv 3 devojke iz Pirota i okoline, kako saopštavaju, policija je podnela krivične prijave zbog nanošenja lakših telesnih povreda.

Nakon 7 dana od nemilog događaja, oglasili su se i iz pirotske policije, iz koje saopštavaju da su po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli krivičnu prijavu protiv 21-godišnje Piroćanke i njene 3 godina starije sugrađanke, kao i 26-godišnje devojke iz okoline Pirota.

Kako kažu u policiji, one se terete za krivično delo nasilničko ponašanje i sumnjiče se da su 5. maja ove godine na ulici u Pirotu fizički napale 25-godišnju A. P. i 37-godišnjeg muškarca i nanele im lake telesne povrede.

Podsetimo, 25-godišnja Piroćanka koja se javila novinarima Južnih vesti tvrdi da ju je pretukla grupa od 5 devojaka u centru Pirota posle kraće rasprave, a u Bolnici su joj utvrđene povrede glave i celog tela.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Zatražila da joj se vrati dug, a umesto novca Anđelka (25) dobila batine: Krivična prijava protiv tri devojke iz Pirota (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 12.Maj.2020

Krivične projave protiv jedne 21 -godišnje devojke iz ovog grada, protiv njene 3 godine starije sugrađanke i njihove četiri godine starije drugarice iz okoline ovog grada PIROTSKA policija, po nalogu Osnovnog tužilaštva,podnela krivičnu projavu protiv jedne 21 -godišnje...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.