Izvor: JUGpress.com, 23.Jul.2023, 13:46

Pokret Srbija Centra prerastao je u politički stranku

BEOGRAD

Ministartstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu je donelo resenje kojim je  Srbija centar upisan u registar politickih stranaka u Srbiji, a na osnovu vise od 10.000 potipisa građanja koji su predati Ministarstvu.

Prilikom predaje potpisa 16.06. Predsednik Srbija Centra Zdravko Ponoš naglasio je da je pravljenje političke stranke iz temelja zahtevan proces, ali da je podrška koja je dobijena prilikom prikupljanja potpisa “izraz poverenja gradjana i dokaz >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << da je to pravi put za učestvovanje u političkoj utakmici”.

Srbija Centar će i u formi politička stranke zastupati politiku koja ga je afirmisala da kao pokret za samo godinu dana postane prepoznatljiva i snažna opoziciona politička organizacija.

U borbi za bolju Srbiju i za dobrobit njenih gradjana nastavićemo da saradjujemo sa drugim opozicionim organizacijama koje ne pristaju na ucene i trule nagodbe sa režimom. Stanje u zemlji to zahteva.

Zahvaljujemo se još jenom gradjanima koji su nam ukazali poverenje. Opravdaćemo ga, poručuje s eu saopštenju stranke SRBIJA CENTAR. (kraj) LJS/ MN

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.