Pojedinačne karte za Kup Koraća na dan utakmica

Izvor: JužneVesti.com, 18.Feb.2015, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojedinačne karte za Kup Koraća na dan utakmica

Po 100 dnevnih karata za tribine biće u prodaji na dan utakmica Kupa Radivoja Koraća, najavljuje Uroš Parlić, potpredsednik Košarkaškog kluba Konstantin.

Oni koji nisu kupili komplete, a žele da prisustvuju utakmicama Kupa Koraća, imaće priliku da obezbede dnevne karte u četvrtak, petak, subotu i nedelju. Svakog dana kada se igraju utakmice na biletarnici hale biće pušteno još po 100 ulaznica za taj dan.

Cena pojedinačnih karata za tribine za utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << četvrtfinala biće 500 dinara. Za polufinale potrebno je izdvojiti 700, a za finalnu utakmicu 800 dinara.

Uroš Parlić, potrpedsednik Konstantina koji je domaćin turnira, prezadovoljan je prodajom karata, budući da je kontigent od 2.500 kompleta prodat za nepuna tri dana.

Sve karte koje su puštene u slobodnu prodaju rasprodate su do subote. Ostale ulaznice su prodate putem takozvane planske prodaje, putem javnih preduzeća i ustanova, jer nam je želja bila da što više običnih ljudi dođe do karata, a ne razne navijačke grupe – rekao je potpredsednik kluba.

Parlić je istakao da organizacija Kupa za sada ide po planu i očekuje vrhunski spektakl. Košarkaški klub Konstantin i Regionalni košarkaški savez istočne Srbije zajedničkim snagama potrudiće se predstojeći Kup organizaciono prođe na najvišem mogućem nivou.

Ono najbolje što srpska košarka ima biće tih dana u Nišu, pa stoga imamo obavezu da završnica Kupa bude pravi spektal. I zvučno, i muzički, i vizuelno. Vodimo dosta računa i o bezbednosti, tako će ispred hale biti nekoliko prstenova obezbeđenja i svaki gledalac biće detaljno pretresen. Niko, ko ne bude imao kartu, neće moći da priđe hali, a kamoli da uđe. Nauk su nam neuspele  organizacije Kupa iz prethodne dve godine, tako da već mesec dana posvećeno i predano radimo da obezbedimo potpuni ugođaj – istakao je Parlić.

Nakon žreba, koji uopšte nije išao na ruku domaćinu, jer im je za protivnika doneo Crvenu zvezdu, upravo je Parlić davao najoptimističnije izjave.

Kao član kluba, logično je da verujem u pobedu. Pokazali smo mnogo puta ove sezone da igramo kvalitetnu košarku i da umemo da pobedimo jake ekipe. Konstantin će biti dobar domaćin, ali ljut protivnik - zaključio je Uroš Parlić.

Kup Radivoja Koraća se 11. put održava u Nišu, a trajaće od 19. do 22. februara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.