Izvor: JUGpress.com, 31.Mar.2020, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačana kontrola saobraćaja zbog većeg broj prekršaja pred policijski

BEOGRAD

Uprava saobraćajne policije ističe da je u prethodnom periodu uočen povećan broj saobraćajnih prekršaja, neposredno pred početak mere zabrane kretanja, zbog čega će u narednom periodu saobraćajna policija obavljati pojačanu kontrolu.

Među saobraćajnim prekršajima počinjenim u tom periodu posebno je izraženo nepoštovanje ograničenja dozvoljene brzine kretanja, što je za posledicu imalo više saobraćajnih nezgoda širom Srbije i smrt dve osobe na području >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << nadležnosti Policijskih uprava u Kragujevcu i Novom Pazaru, saopštio je MUP Srbije .

U cilju očuvanja bezbednosti saobraćaja na putevima tokom vanrednog stanja, saobraćajna policija pojačano će kontrolisati saobraćaj neposredno pre zabrane kretanja i procesuirati sve vozače koji budu zatečeni u izvršenju prekršaja.

U situacijama, u kojima su ispunjeni zakonski uslovi, počinioci prekršaja biće odmah privođeni nadležnom prekršajnom sudu.

PodeliteKlikom podijelite na Facebooku(Otvara se u novom prozoru)Podijeli na Twitteru (Otvara se u novom prozoru)Kliknite za slanje e-pošte prijatelju(Otvara se u novom prozoru)Kliknite kako bi podijelili na Skype-u(Otvara se u novom prozoru)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.