Pojačana kontrola policije u Nišu

Izvor: juGmedia, 21.Jun.2015, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačana kontrola policije u Nišu

NIŠ – U nastavku akcije, policija u Nišu legitimisala je  773 lica, izvršili kontrolu 195 putničkih motornih vozila i 39  ugostitelјskih objekata i pronašla jednu osobu za kojom je bila raspisana potraga. Tokom akcije policija je, uhapsila D. M. (22) iz Niša, zbog  sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga. Prilikom pretresa njegovog stana policija je pronašla 22 paketa u kojima je bilo spakovano oko 22 grama marihuane, koja je >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << bila namenjena dalјoj prodaji. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

U toku akcije, policija je i alkotestirala 958 vozača i zbog vožnje pod dejstvom alkohola na trežnjenju  zadržala dva vozača.

U cilјu povećanja bezbednosti građana pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu nastaviće sa sprovođenjem koordiniranih akcija na području grada i Nišavskog okruga, kaže se u saopštenju policije.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

NIŠ: Nastavak akcije na suzbijanju svih vidova kriminala

Izvor: juGmedia, 22.Jun.2015, 10:10

NIŠ – Policija u Nišu je u toku jučerašnjeg dana i u toku noći, u nastavku akcije, na području grada, uhapsili jednu osobu, legitimisali 637 lica i izvršili kontrolu 175 putničkih motornih vozila i 42  ugostitelјska objekta...Policija je uhapsila D. D. (34) iz Niša, zbog postojanja osnova...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.