Poginuo vozač nakon što je automobilom udario u drvo

Izvor: JužneVesti.com, 24.Apr.2023, 11:39

Poginuo vozač nakon što je automobilom udario u drvo

Jedna osoba poginula je u saobraćajnoj nesreći u Pirotu kada je vozač izgubio kontrolu nad vozilom i udario u drvo.

Iz pirotske policije kažu da aktivno rade na rasvetljavanju okolnosti pod kojim se desila saobraćajna nesreća.

Osim te nesreće i jedne nezgode u kojoj je lakše povređena jedna osoba, u kontroli saobraćaja isključena su i dva vozača.

Od toga jedan vozač zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, u stanju potpune alkoholisanosti >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << od 2,10 promila alkohola u krvi (nasilnička vožnja) i drugi vozač isključen je iz saobraćaja zbog upravljanja vozilom pod dejstvom psihoakivnih supstanci i bez vozačke dozvole jer mu je ista oduzeta zbog kaznenih poena - saopštavaju iz PU Pirot.

Dodaju da su oba vozača zadržana u prostorijama Policijske uprave, a nakon zadržavanja sprovedeni kod sudije Prekršajnog suda u Pirotu, radi vođenja prekršajnog postupka.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U Borskom okrugu sedmorica vozača isključena iz saobraćaja zbog vožnje pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci

Izvor: Bor030.net, 24.Apr.2023

Tokom vikenda, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, Kladovu i Majdanpeku isključili su iz saobraćaja četvoricu vozača koji su upravljali vozilima pod dejstvom alkohola i trojicu koji su vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci. Saobraćajna policija u Boru zaustavila je šezdesetjednogodišnjeg...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.