Poginuo muškarac nakon prevrtanja traktora kod Leskovika

Izvor: JužneVesti.com, 29.Jun.2023, 21:47

Poginuo muškarac nakon prevrtanja traktora kod Leskovika

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 16 sati kod mesta Leskovik u blizini Niša kada se prevrnuo traktor, jedna osoba je poginula, dok je povređeni vozač prevežen u niški klinički centar, rekli su iz policije.

Iz niške policije su rekli da su njihove patrole i ekipa Hitne pomoći odmah nakon prijave bili na mestu gde se saobraćajna nesreća dogodila.

Povređeni vozač traktora u UKC Niš dovežen je sa teškim povredama grudnog koša i abdomena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<
53-godišnji Z. Đ. ima povrede opasne po život. Trenutno je u operacionoj sali - rekli su iz niškog Kliničkog centra

Uzrok prevrtanja traktora još uvek nije poznat, a o svemu je obavešteno i Osnovno javno tužilaštvo u Nišu.

* Tekst je izmenjen nakon dobijenih informacija iz UKC Niša

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

VOZAČ TRAKTORA U KOMI Novi detalji o stanju muškarca koji je sleteo sa puta kod Leskovika, povređeni priključen na respirator

Izvor: Blic, 30.Jun.2023, 09:53

Vozač traktora Zvonko Đokić (53), koji je zadobio je teške telesne povrede opasne po život u jučerašnjem sletanju traktora kod Leskovika, nakon operacije priključen je na respirator. On je juče hitno operisan nakon udesa koji se desio oko 16 časova.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.