Poginuli pretičući traktor kod Pirota

Izvor: JužneVesti.com, 26.Avg.2015, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuli pretičući traktor kod Pirota

Dvojica bugarskih državljana poginula su sinoć na zaobilaznici oko Pirota kada je na njih, dok su preticali traktor iz suprotnog smera naleteo drugi automobil.

Bugari su bili u “audiju” koji se, kako piše u policijskom saopštenju, preprečio u suprotnoj traci, a na njih je naleteo “folksvagen” u kojem su bila 4 državljanina Turske.

Vozač i putnik u "audiju" poginuli su na licu mesta, dok su dvoje putnika i vozač “foksvagena” zadobili su lakše telesne povrede, a među njima i jedno 6-godišnje dete. Teške telesne povrede konstatovane su suvozaču.

Vozač traktora pobegao je sa lica mesta, a policija traga za njim.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KOBNO PRETICANJE TRAKTORA KOD PIROTA: Poginula dvojica bugarskih državljana, traktorista pobegao

Izvor: Kurir, 26.Avg.2015

Na audi u kome su se nalazila dvojica Bugara dok su preticali traktor naleteo je folksvagen u kome su bila četiri turska državljana, od kojih je dvoje lakše povređeno, a među njima je i šestogodišnji dečak..BEOGRAD - Dvojica bugarskih državljana poginula su sinoć na zaobilaznici oko Pirota...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.