Poginula žena u traktorskoj nesreći

Izvor: juGmedia, 07.Maj.2013, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginula žena u traktorskoj nesreći

BELA PALANKA – U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila zbog prevrtanja traktora poginula je V.J.(44) iz Pirota, dok je troje dece povređeno, saopštila je danas Policijska uprava u Pirotu.

U saopštenju se navodi da se nesreća dogodila 2. maja na izlazu iz belopalanačkog sela Šljivovik. U korpi traktora prevozilo se šestoro dece i jedna žena, koja je zbog povreda zadobijenih tokom prevrtanja preminula na licu mesta.

Tokom prvomajskih i uskršnjih praznika na području pirotskog okruga registrovane su još dve saobraćajne nezgode u kojima su dve osobe lakše povredjene.

(Kraj)paz/ena

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

PREVRNUO SE TRAKTOR: Poginula žena, troje dece povređeno

Izvor: CrnaHronika.rs, 07.Maj.2013

PIROT – U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila usled prevrtanja traktora poginula je V.J.(44) iz Pirota, dok je troje dece povređeno, saopštila je danas Policijska uprava u Pirotu.Nesreća se dogodila 2. maja na izlazu iz belopalanačkog sela Šljivovik. U korpi traktora prevozilo se šestoro...

Nastavak na CrnaHronika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.