Počinju prijave za Dane banice u Beloj Palanci

Izvor: JužneVesti.com, 30.Maj.2023, 15:28

Počinju prijave za "Dane banice" u Beloj Palanci

Gastronomska manifestacija "Dani banice" ove godine održaće se od 11. do 13. avgusta, a prijave za one koji žele da se takmiče u spremanju slatkih i slanih pita počinju od 1. juna.

Kao i ranijih godina, takmičari će se nadmetati u četiri kategorije - slana, slatka, integralna i kreativna banica, a nova kategorija "najbolja novinarska banica" biće održana i ove godine.

Dečija olimpijada, radionica za izradu banice i crtanje na brašnu, sadržaji su za decu koji >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << će opet biti organizovani, a za sada nije poznato ko će nastupiti u muzičkom delu manifestacije.

Svi zainteresovani za učešće mogu se prijaviti od 1. juna u prostorijama Turističke organizacije Bele Palanke, kao i na broj telefona 018/853080, svakog radnog dana od 7 do 15 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Crvena jabuka, Željko Samardžić i Dejan Petrović ove godine na "Danima banice" u Beloj Palanci

Izvor: JužneVesti.com, 31.Maj.2023, 13:28

Prijave za takmičare na "Danima banice" u Beloj Palanci počinju u četvrtak, 1. juna, a poznato je i ko će na kraju dana zabavljati Belopalančane i goste - Crvena jabuka, Željko Samardžić i Dejan Petrović sa svojim Big bendom...Jedna od najvećih gastro-turističkih manifestacija u Srbiji biće...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.