Počinje kupališna sezona na babušničkom bazenu, poskupeo ulaz

Izvor: JužneVesti.com, 14.Jun.2022, 11:19

Počinje kupališna sezona na babušničkom bazenu, poskupeo ulaz

Otvaranje kupališne sezone na babušničkom bazenu zakazano je za petak, 17. jun, a tog dana i tokom vikenda ulaz se neće naplaćivati. Sa naplatom karata se počinje od 20. juna, a cena dnevne karte je poskupela sa 120 na 180 dinara.

Kupališni kompleks u Babušnici godinama je najposećeniji u Pirotskom okrugu, što zbog cene ulaza koja je bila najjeftinija i nije menjana godinama, što zbog dimenzija bazena koji je najveći i najdublji u okrugu.

Sada je cena ulaza >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << poskupela, pa se za dnevnu kartu mora izdvojiti 180 dinara, dok mesečna karta iznosi 1.800 dinara, a sezonska 3.200. Iznajmljivanje ležaljki i suncobrana je 200 dinara.

Ulaz se neće naplaćivati za decu do 8 godina u pratnji roditelja, trudnicama i osobama sa invaliditetom. Takođe, besplatne karte će dobiti u učenici generacije iz Babušnice, vukovci i učesnici na republičkim takmičenjima.

Radno vreme babušničkih bazena biće od 10 do 19 sati.

Podsetimo, bazen u Beloj Palanci sa radom kreće u sredu, 15. juna, kada se otvara kupališna sezona i na bazenima u Dimitrovgradu. Dok se čeka na otvaranje otvorenog bazena u Pirotu, kupači iz Pirotskog okruga moći će da se kupaju i na bazenima u Zvonačkoj Banji.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Od srede počinje kupališna sezona na bazenima u Svrljigu

Izvor: JužneVesti.com, 14.Jun.2022

Kupališni kompleks na Sportskom centru "Pastirište" u Svrljigu otvara se od srede, 15. juna, a prvog dana će ulaz biti besplatan. Tokom ove sezone cena karte će biti 200 dinara, cene ležaljki i suncobrana po 100, a besplatan ulaz imaće deca do 7 godina...Moguća je i kupovina mesečnih karata po...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.