Izvor: JUGpress.com, 24.Jun.2020, 19:22

Počeo novi program Narodne kuhinje u Bujanovcu

BUJANOVAC

Crveni krst Bujanovac obaveštava svoje korisnike, da će Program Narodne kuhinje za period 2020/2020 godine početi od 01.jula 2020. godine (sreda) i trajaće devet meseci.

Spiskovi korisnika će biće istaknuti na distributivnim mestima na kojima su dosad uzimali obrok, odnosno na distributivnim mestima: Crveni krst Bujanovac, Novo Naselje, Salvatore i Veliki Trnovac od 24.juna 2020.godine (sreda).

Korisnici koji budu bili na spisku mogu doći u Crveni >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << krst Bujanovac za bonove, od 24.jula, svakog radnog dana u periodu od 11:00 do 15:00 časova, osim za korisnike koji uzimaju hranu na distributivnom mestu Salvatore, gde će se podela bonova vršiti na samom distributivnom mestu (u baraci za podelu obroka), navodi se u saopštenju Crvenog krsta Bujanovac.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.