Počeo „Reload“ festival u Vladičinom Hanu

Izvor: juGmedia, 26.Jul.2013, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeo „Reload“ festival u Vladičinom Hanu

VLADIČIN HAN – Juče je zvanično počeo šesti ,,Reload“, muzički festival koji je postao muzički brend Vladičinog Hana. Uz prisustvo pedesetak volontera iz zemlje i inostranstva, organizatori su se zahvalili svima koji su festival podržali.

Prema njihovim najavama pored muzičkog dela festivala, ono po čemu se ,, Reload“ razlikuje od ostalih sličnih manifestacija su i radionice u okviru kampa koje su edukativnog karaktera. One će biti održavane od 17 do 19 časova, svakog >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << dana do zatvaranja festivala, kada će biti prikazano ono što je u okviru njih urađeno, odnosno naučeno. Planirana je izložba nakita, performans iz poi densa, grafiti će ostati kao trajna uspomena na ovogodišnji ,, Reload“, a pojedini posetioci festivala steći će nova znanja iz oblasti ,,DJ-inga“.

Po rečima organizatora, prošlogodišnji festival posetilo je blizu deset hiljada ljudi. Očekuje se da ove godine taj broj bude premašen. Valja reći da ove godine organizaciju festivala pomaže 84 volontera iz zemlje i inostranstva, a da su među učesnicima i gosti iz Kanade i jedan ,,di džej“ iz Mančestera.

 Ovogodišnji ,, Reload“ finansijski ili logistički su pomogli Ministarstvo omladine i sporta, Ministarstvo finansija i privrede – Sektor za turizam, zatim opština Vladičin Han, ,,Jelen pivo“ i Kancelarija za mlade opštine Vladičin Han.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.