Izvor: BujanovackiGlas.info, 27.Jan.2017, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo čišćenje leda sa trga

BUJANOVAC, 27. januar 2017. – Radnici Direkcije za izgradnju Bujanovac, koja se nalazi u fazi statusnih promena, započeli su čišćenje glavnog bujanovačkog trga.
U ovom bivšem javnom preduzeću ističu da buldožerom najpre treba ukloniti površinski sloj leda, a onda ostatak tronedeljnog snežnog pokrivača. Naravno, ceo posao treba odraditi oprezno i odgovorno kako se nebi oštetila podloga na pre dve godine rekonstruisanom Karađorđevom trgu.

Iz lokalne samouprave ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << apeluju na građane, posebno vlasnike lokala, da konačno ispune svoju obavezu čišćenja snega i leda ispred svog poslovnog prostora, kako se neodgovornim ponašanjem ne bi ugrožavala bezbednost prolaznika.
Podsećaju da je opština Bujanovac u potpunosti realizovala plan čišćenja puteva u 2017. godini
– Sve što je planirao Štab za vanredne situacije opštine Bujanovac je odrađeno stoprocentno . Zbog snežnih nanosa u u pojedinim naseljima je interbvenisano i po tri puta.
Bujanovačka opština nalazi među deset lokalnih samouprava u Srbiji koje su najbolje odreagovale u ovoj zimskoj situaciji- podseća predsednik opštine Šaip Kamberi.
Ističe da ovo nije ocena opštinske vlasti, već procena Republičkog štaba za vanredne situacije.

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.