Sutra počinje grejna sezona u Srbiji

Izvor: Studio B, 14.Okt.2013, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra počinje grejna sezona u Srbiji

U Srbiji sutra zvanično počinje grejna sezona koju sve toplane, bar u početku sezone, dočekuju spremno, kažu u Udruženju toplana Srbije.

Toplane će sutra početi da greju ako spoljne temperature vazduha to budu zahtevale, a ako bude toplo kao ovih dana, nema razloga da troše energente, izjavio je Tanjugu predsednik Udruženja toplana, Milovan Lečić.

On je objasnio da će svaka toplana pojedinačno odlučiti da li će grejati, u skladu sa odlukama lokalnih samouprava, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << u kojima je različito precizirano koje temperature vazuha treba da budu da bi grejanje počelo.

Pred sam početak sezone otklonile su probleme čak i one toplane koje su nagovestile da će ih imati, kao što su toplana u Novom Pazaru, Loznici i Bajinoj Bašti, rekao je Lečić.

U prvoj fazi grejne sezone se ne očekuju problemi, a ukoliko ih bude tokom cele grejne sezone otklanjaće se "u hodu", dodao je on.

Lečić je poručio da će toplane učiniti sve da, i ako bude problema tokom grejne sezone, korisnici to ne osete.

Grejna sezona u Srbiji traje od 15. oktobra do 15. aprila.

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra počinje grejna sezona u Srbiji

Izvor: Blic, 14.Okt.2013

Grejna sezona u Srbiji zvanično počinje sutra, a sve toplane je, bar na početku, dočekuju spremno, kažu u Udruženju toplana Srbije...- Toplane će sutra početi da greju ako spoljne temperature vazduha to budu zahtevale, a ako bude toplo kao ovih dana, nema razloga da troše energente - rekao je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.