Po drugi put za mesec dana blokiran račun Direkcije

Izvor: juGmedia, 18.Mar.2013, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Po drugi put za mesec dana blokiran račun Direkcije

NIŠ – Izvođači vodovodne i kanalizacione mreže u seoskim mesnim zajednicama blokirali su sa 35 milioan dinara budžet gradske Direkcije za izgradnju.

Ovo je po drugi put u roku od mesec dana da se grad po čijem je nalogu Direkcije naručila radove suočava sa ozbiljnim finansijskim problemima.

„To je dug iz prošle godine koji zapravo nije platio grad ali ja mislim da će problem biti brzo rešen jer je za te namene podignut kredit od 340 miliona dinara“, izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << je za agenciju Jugmedija izvršni direktor Direkcije za izgradnju Branislav Jovanović.

Početkom meseca zbog neplaćenih radova u iznosu od 38 miliona dinara na crkvi Svetog Save jedno građevinsko preduzeće takođe je blokiralo račun i ugrozilo normlano funkcionisanje grada.

(Kraj)

ena

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Po drugi put za mesec dana blokiran račun Direkcije

Izvor: OkRadio.rs, 19.Mar.2013, 09:36

Izvođači vodovodne i kanalizacione mreže u seoskim mesnim zajednicama blokirali su sa 35 milioan dinara budžet gradske Direkcije za izgradnju. Ovo je po drugi put u roku od mesec dana da se grad po čijem je nalogu Direkcije naručila radove suočava sa ozbiljnim finansijskim problemima. „To...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.