Plivanje za Časni krst u otvorenom bazenu SC „Čair“

Izvor: juGmedia, 18.Jan.2013, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plivanje za Časni krst u otvorenom bazenu SC „Čair“

NIŠ – Iz bezbednosnih razloga sutrašnje plivanje za Časni Krst umesto ispred Amfiteatra na Nišavskom keju održaće se na otvorenom bazenu SC “Čair”.

Za tradicionalno plivanje koje organizuje gradska opština Medijana prijavila su se 19 učesnika. Oni će po ranijem protokolu zaplivati u 12 časova a ko prvi stigne do Časnog krsta dobiće zlatni lanac sa krstom.

Gradska opština Medijana je I za sve učesnike pripremila prigodne poklone.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Do Časnog krsta u bazenu

Izvor: OkRadio.rs, 18.Jan.2013

Umesto da se niški plivači na Bogojavljenskoj trci po tradiciji takmiče na Nišavi kod amfiteatra, sutra će zbog visokog vodostaja do Časnog krsta plivati na otvorenom čairskom bazenu. Iz Opštine Medijana, koja je i prethodnih šest godina organizovala ovo takmičenje, kažu da je do promene...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.