Izvor: JUGpress.com, 17.Jun.2019, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plivači Dubočice sjajni u Sloveniji

Proteklog vikenda, održano je Otvoreno prvenstvo Slovenije u Kranju, gde su se takmičili plivači iz Slovenije, SAD, BiH, Hrvatsje, nemačke, Madjarske, Letonije i Srbije.

Srbija je nastupila kao reprezentacija od 20 članova, pod čijim okriljem je boje PK Dubočica i grada Leskovca branilo dvoje plivača, Nina Stanisavljević i Bratislav Pešić a na poziv nacionalnog selektora, kao i trener PK Dubočica, Dušan Veličković kao član stručnog saveta PSS.

Najbolja srpska >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << juniorka Nina Stanisavljević je bila ubedljivo najbolja u junorskoj kategoriji, osvojivši pet zlatnih medalja, kao i dva srebra i dve bronze u seniorskoj kategoriji.

Nina je takodje oborila rekord Srbije za devojke do 18 godina u disciplini 50 m ledjno.Bratislav je takodje bio odličan i uspeo da u ovakvoj konkurenciji osvoji dva zlata, jedno srebro i jednu bronzu u junioskoj kategoriji.

Ovo takmičenje je bila odlična uvertira za naše reprezentativce, jer već sledećeg vikenda Bratislav će  braniti boje Srbije u Burgasu na Mediteranskim igrama, onda Nina početkom jula brani boje Srbije na Evriopskom juniosrkom prvenstvu u Kazanju u Rusiji, zatim i Nina i Bratislav lete za Baku u Azerbejdžan, gde će kao deo osmočlane ekipe braniti boje Srbije na Evropski olimpijskim igrama mladih pod okriljem Olimpijsko komiteta Srbije.

I kao šlag na tortu dolazi Svetsko juniorsko prvenstvo U Budimpešti, na kome će učestvovati Nina, krajem avgusta.

Na većini ovih prvenstava biće prisutan i naš trener Dušan Veličković,kao deo stručnog tima PSS-a.Sa nestrpljenjem očekujemo ova velika prvenstva i nadamo se dobirm nastupima naše dece.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.