Pirotskim firmama poslovi krpljenja rupa, asfaltiranja i održavanja puteva i ulica u Pirotu

Izvor: JužneVesti.com, 12.Maj.2023, 11:52

Pirotskim firmama poslovi krpljenja rupa, asfaltiranja i održavanja puteva i ulica u Pirotu

Tender za izvođače radova za redovno letnje i pojačano održavanje gradskih ulica i opštinskih puteva u Pirotu, kao i za održavanje trotoara i javnih površina su završeni, a poslove ukupne vrednosti od oko 98 miliona dinara dobile su tri pirotske firme. Završeni su tenderi i za urgentno održavanje ulica i puteva i za uređenje nekategorisanih puteva pa su i te poslove takođe dobile firme iz Pirota.

Krpljenje rupa i prekopa, asfaltiranje ulica i sokaka u gradu i selima >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i održavanje seoskih puteva poslovi su koje će u ovoj građevinskoj sezoni raditi pet firmi iz Pirota, a za te poslove, po ugovorima, biće utrošeno oko 108 miliona dinara sa PDV-om.

Najvredniji je ugovor za pojačano održavanje gradskih ulica i opštinskih puteva, a taj posao će raditi firma Kubik trans plus i za to će dobiti oko 80,2 miliona dinara.

Letnje održavanje gradskih ulica i opštinskih puteva koštaće Piroćance 15,4 miliona dinara i taj novac će dobiti preduzeće Drumovi A&D, a ista firma dobila je i posao redovnog letnjeg održavanja trotoara i javnih površina, za 2,8 miliona dinara.

Firma Saša Rangelov za 5,9 miliona dinara dobila je posao uređenja nekategorisanih puteva u nekoliko pirotskih sela, a skoro 4 miliona dinara biće izdvojeno iz budžeta za urgentno održavanje puteva i ulica i taj posao dodeljen je takođe pirotskoj firmi MPD Minić.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.