Pirotska Mlekarska škola traži idejno rešenje za svoju maskotu

Izvor: JužneVesti.com, 08.Maj.2023, 11:23

Pirotska Mlekarska škola traži idejno rešenje za svoju maskotu

Originalna i namenski kreirana za potrebe konkursa, da simbolizuje pirotsku Mlekarsku školu, preradu mleka i proizvodnju sira - tako bi trebalo da izgleda buduća maskota škole "Dr Obren Pejić".

Škola u Pirotu raspisala je konkurs na koji mogu da se jave svi učenici osnovnih i srednjih škola u Srbiji, a maskoti je već određeno ime - "Milko".

Konkurs za maskotu otvoren je od ponedeljka, 8. maja, do srede, 31. maja, a tri najbolja idejna rešenja dobiće vredne >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << nagrade.

Idejno rešenje maskote treba da sadrži vizuelni prikaz u boji i tekstualno obrazloženje idejnog rešenja.

Idejno rešenje potrebno je dostaviti u jednom od sledećih oblika: crtež, odštampan u koloru, kompjuterski fajl. Idejna rešenja maskote mogu se dostaviti u koverti formata A4, sa naznakom "maskota", dok u koverti treba navesti lične podatke i kontakt pošiljaoca - kažu u školi.

Takođe, idejna rešenja mogu se dostaviti u elektronskom obliku sa slikom u prilogu i sa ličnim podacima, kontaktom pošaljioca i naznakom "maskota".

Rešenja koja ne sadrže sve priloge ili stignu posle roka, neće se uzimati u obzir, a kako kažu u pirotskoj školi, konkurisani predlozi se ne vraćaju.

Svoje predloge učenici mogu slati na adresu - Mlekarska škola sa domom učenika "Dr Obren Pejić", Nikole Pašića 173, 18300 Pirot ili na mejl [email protected].

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.