Piroćanac u kući skrivao gorivo i cigarete bez markice

Izvor: JužneVesti.com, 27.Nov.2019, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Piroćanac u kući skrivao gorivo i cigarete bez markice

U kući 37-godišnjeg Piroćanca policija je pronašla 310 litara goriva i oko 600 paklica cigareta raznih marki, a on je uz krivičnu prijavu priveden Osnovnom tužilaštvu u Pirotu.

Njemu se na teret stavlja krivično delo nedozvoljeno skladištenje robe, a kako saopštavaju iz policije, vrednost robe koje je pronađena kod M. J. je oko 170.000 dinara.

Za navedenu robu, 37-godišnji muškarac nije imao dokumentaciju.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Uhapšen zbog nedozvljenog skladištenja robe

Izvor: B92, 27.Nov.2019

Pirot -- Policija u Pirotu uhapsila je M. J. (37) iz tog grada osumnjičenog za nedozvoljeno skladištenje robe, saopštila je Uprava policije u Pirotu...Prilikom pretresa kuće uhapšenog policija je pronašla 310 litara dizel goriva i oko 600 paklica cigareta raznih marki za koje ne poseduje dokumentaciju...Vrednost...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.