Piksiju po 4. put nagrada FSS-a za najboljeg trenera

Izvor: JužneVesti.com, 07.Dec.2023, 17:56

Piksiju po 4. put nagrada FSS-a za najboljeg trenera

Selektor A reprezentacije, Nišlija Dragan Stojković Piksi dobitnik je tradicionalnog priznanja "Zlatne lopte" Fudbalskog saveza Srbije za 2023. godinu, odlučio je Odbor za hitna pitanja FSS-a.

Istorijski uspeh i plasman reprezentacije na Prvenstvo Evrope nakon dugo godina izostanka, bio je dovoljan razlog da telo na čijem je čelu Stanislav Karasi predloži rođenog Nišliju za jedno od najviših fudbalskih priznanja u zemlji.

Stojkoviću je to 4. put u karijeri i >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 3. put uzastopno da osvaja priznanje za najboljeg trenera, nakon 2016, 2021, 2022. i 2023. godine.

Pored njega, na ceremoniji 29. decembra "Zlatnu loptu" FSS će dodeliti i Aleksandru Mitroviću i Jeleni Čanković.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.