Petočlana porodica povređena u udesu kod Malče, nisu životno ugroženi

Izvor: JužneVesti.com, 10.Maj.2020, 20:45

Petočlana porodica povređena u udesu kod Malče, nisu životno ugroženi

Između Malče i sela Jasenovik oko 18:30 sudarila su se dva automobila, kažu u policiji, a petočlana porodica koja je bila u jednom od njih je povređena. U Hitnoj pomoći kažu da su intervenisale dve ekipe i da su roditelji sa troje dece van životne opasnosti prebačeni u Urgentni centar.

Kod Malče su se sudarili "hjundai" i "seat" sa niškim registracijama, navode u policiji, a u jednom automobilu je bio samo vozač i on je prošao bez povreda, dok je u drugom bila petočlana >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << porodica i svi su povređeni.

U Hitnoj pomoći kažu da nisu životno ugroženi.

Sleteli su sa puta nakon tog sudara, u jednom automobilu je bila porodica, u drugom samo vozač i svi su preveženi, intervenisali smo sa dve ekipe. Niko nije bio životno ugrožen, svi su u stabilnom stanju odveženi. Nisu teške povrede, jer niko nije životno ugrožen, može se reći da su lakše povrede, ali to ne znamo dok im se ne uradi dijagnostika koja je u toku - kažu u Hitnoj pomoći.

Policija je na terenu i utvrđuje uzrok saobraćajne nezgode, dodaju, a obavešteno je nadležno tužilaštvo.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Za 24 sata u Nišu šestoro povredjenih u dva udesa

Izvor: Beta, 11.Maj.2020, 09:18

Za 24 sata u Nišu su se dogodila dva udesa u kojima je šestoro ljudi povredjeno, medju kojima troje dece, rečeno je Beti u Policijskoj upravi u Nišu."Petočlana porodica povredjena je u sudaru vozila 'hjundai' i 'seat' niških registarskih, na putu izmedju Malče i Jasenovika, juče oko 18.30. Vozač...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.