Peti sajam za penzionere

Izvor: juGmedia, 16.Okt.2018, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peti sajam za penzionere

U Oficirskom domu u Nišu 8. i 9. decembra održaće se peti po redu Sajam za penzionere.

Ulaz za sve posetioce je besplatan

Manifestacija je osmišljena kao mesto susreta pripadnika starije populacije sa velikim brojem izlagača koji će predstaviti svoje proizvode i usluge namenjene korisnicima u trećem dobu. Za tu priliku izlagači spremaju povoljnije, sajamske cene za posetioce.

Sajam za penzionere je i mesto gde će pripadnici trećeg doba >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << moći da uživaju u bogatom kulturno – zabavnom programu – nastupima kulturno – umetničkih društava, horova ali i edukativnom programu – predavnja o zdravlju i prevenciji zdravstvenih problema“, navode organizatori.

Podsetimo, prethodni sajam za penzionere u Nišu je bio održan u Domu Vojske, međutim, ove godine će se zbog velikog interesovanja izlagača održati u većem prostoru –  Oficirskom domu u Nišu.

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.